Skip to content

Jauna nomas sistēmas mājas lapa

  • by
campo.lv screenshot

Esam pabeiguši darbu pie jaunās laivu nomas mājas lapas izstrādes.

Kā uzmanīgākie vērotāji bija pamanījuši, Campo “majas lapa – 2000” pārstāja darboties 2022.gada rudenī, pēc sezonas… Kā lapas apsaimniekotājs izteicās , “hakeru uzbrukuma rezultātā”. Laiks ir gājis un pa šo laiku ir tapis skaidrs, kā sauc “hakeri” – katram tāpat tiks savs, tomēr, nav ļauna bez laba – 23.gadi interneta sistēmai bez būtiskām izmaiņām bija par daudz un izmaiņu nepieciešamība bija nobriedusi. Un tā, šoziem tika izveidota jauna noma lapas versija, kurā iestrādāti lielākā daļa no mūsu pieredzē balstītajiem un nepieciešamajiem uzlabojumiem un daļa no saglābtās datu bāzes, lai padarītu maršrutu un laivu izvēles un pasūtīšanas procesu pēc iespējas vienkāršāku.

Nomas lapa pieejama adresē www.campo.lv vai arī no izvēlnes “Laivu noma” veikala lapā.

Kas tajā būtiski jauns?

Pirmkārt, automātiskā pasūtījuma komplektācija. Laivotājam atliek ievadīt vēlamos brauciena datumus un grupas skaitlisko sastāvu, lai saņemtu automātisku piedāvājumu jebkurā no maršrutiem, kurā laivas šajos datumos pieejamas. Atliek spiest pogas, izvēloties reģionu, upi un konkrētu maršrutu, lai to varētu apskatīt visos sīkumos.

Otrkārt, zemākās cenas indikācija. Ja piemeklējat laivošanas variantus atbilstoši budžetam, pēc datumu un grupas skaitliskā sastācva ievades, Jums katrā izvēles līmenī tiek rādīta zemākā cena – reģionā vai upē. Atliek doties pa šādi iezīmēto ceļu un skatīt piedāvājumu.

Treškārt, pasūtījuma kopmplektācijas algoritma izvēle. Varat izvēlēties “ekonomisko variantu” un sistēma piemeklēs Jums lielākās laivas un blīvi sasēdinās braucējus vismazākajā iespējamajā laivu skatā, tostarp ņemot vērā bērnu vietas bērniem un tml. Vai arī, izvēloties “komforta variantu”, laivās pirmām kārtām braucēji tiks sēdināti pa divi + bērni, ja tādi tiks norādīti. Pēc tam to visu pasūtījuma formā iespējams mainīt un pielāgot – pieejamo laivu daudzumi tiek pārbaudīti automātiski un gatavais pasūtījums, ja to izdevies nokomplektēt, ir izpidlāms un tam nav jāgaida papildu apstiprinājumi.

Ceturtkārt, automātiski aprēķinātās atlaides. Jaunā sistēma izmanto mainīgu cenu principu. Cenas mainās atkarībā no sezonas, nomas punktu noslodzes, kā arī automātiski tiek piešķiras atlaides braucieniem darba dienās. Transporta cenām piemērojas lielo attālumu koeficienti, maršrutos, kur nomas punkts nav blakus. Atlaides nav vairs jāprasa – ja tādas vispār ir iespējamas – tās jau ir iekļautas piedāvājumā.

Piektkārt, sadaļa “Mans pasūtījums”, kurai ir individuāla pieejam katram pasūtītājam un kurā redzami ar pasūtījumu saistītie dokumenti un notikumi – apmaksa, saskaņojumi, piezīmes un tml.

Visbeidzot, tas viss pieejams arī telefonā.

Ir vēl daudz kas cits, bet tas viss ievērtējams procesā. Sīkāki skaidrojumi un instrukcijas pieejamas nomas lapas sadaļā “Rezervāciju kārtība”. Sūtiet atsauksmes un ieteikumus.

Tiekamies upēs!

Atbildēt

lvLatviešu valoda