Skip to content

Jaunums. 2-viet. kanoe “PETRA”

Vēl viens 2021.gada sezonas jaunums no Campo. Viegla, 2-vietīga, 16-pēdu klasiska stila un simetriskas kompozīcijas kanoe laiva. Dizaina fokusā stabilitāte un gaitas vieglums (skat. tehniskos datus un pretestības raksturojumus zemāk esošajās tabulās. Salīdzinājumam blakus ailēs – citi Campo kanoe modeļi).

2021.gada sezonai laiva būs pieejama kompozītu versijā. Tālāk plānā ir arī Twintex(tm) variants.

Kompozītu versijas būs vairākas. Visas izgatavotas sveķu infūzijas tehnikā ar sveķu plastifikatora piedevām labākai traumu noturībai. Kā pirmā pieejama hibrīdas kompozīcijas laiva ar stikla – oglekļa un kevlara armējumu un materiālam atbilstošiem epoksīda klases poliuretāna akrilāta sveķiem. Svars ar PVC bortu apdari un oša koka soliņiem 25-26kg. Tālāk programmā ir viegla oglekļa laiva apdarē ar koka bortiem (svars 19-20kg) un nosacīti lētāks pirmās kompozīcijas variants ar ekonomiskākas klases Vinilestera sveķiem. Šis pēdējais vēl ir uz jautājuma zīmes, jo darba izmaksu īpatsvars infūzijas tehnikā taisītām lietām ne īpaši attaisno lētu materiālu lietojumu. Jo pat ja šādai laivai ir labāks izskats, svars un izturība, atšķirība vairs nebūs tik liela un cenas ziņā tā sāks atpalikt no izstrādājumiem, kurus mālē vīrs no sveķu spaiņa savā šķūnītī… pie nosacījuma, ja viņam izdevies veiksmīgi nokopēt formu :).

Krāsu salikumi.

Hibrīdai kompozīcijai standarts – balta ārpuse, kevlara-oglekļa hibrīdauduma struktūra ar caurspīdīgu top-coatu iekšpusē. Skat bildes veikala lapā. Citas krāsas iespējamas uz pasūtījumu (saskaņā ar RAL paleti). Lielākiem pasūtījumiem bez cenas pieauguma, atsevišķām laivām – ar materiāla piemaksu.

Oglekļa kompozīcijai – oglekļa struktūra ārpusē, kevlara-oglekļa hibrīdauduma struktūra ar caurspīdīgu top-coatu iekšpusē.

Šobrīd pieejamas 3 gab. “formas piestrādes” kanoe, taisītas “šķūnīša tehnikā”. Kosmētiski parastas – ar identisku aprīkojumu – bortiem, sēdekļiem,, bet, protams, smagākas kā parasti, toties par puscenu. Šādas nav paredzēts ražot un pasūtīt nevarēs. Ja ir interese – skatiet sīkāku informāciju veikala lapā! Piedāvājums spēkā, kamēr vien laivas vēl ir.

Atbildēt

lvLatviešu valoda