Skip to content

Ierobežoti jaunu laivu pasūtījumi

Sakarā ar socio-fašistisko režīmu realizēto mazo un vidējo biznesu iznīcināšanas politiku, kuru ārzemēs sauc par “lockdown”, bet pašmāju mēdiju kranči un vargribji par “mājsēdi”, ražojošo institūciju kapacitāte ir samazinājusies uz pusi un tam ir sekas. Ja neesat par savu jauno laivu padomājuši līdz pērnā gada oktobrim (un Latvijā tā to nedara nekad), tad jūsu izvēles iespējas šobrīd ir ierobežotas.

Sakarā ar pēdējiem pieejamības datiem uz šī posta publicēšanas brīdi, jebkura modeļa Dagger kajaki, pasūtot šobrīd, nav pieejami ātrāk par 2021.gada decembri, līdzīga situācija ir WaveSport un Perception, kur pieejamas ir tikai dīleru noliktavā esošās laivas – fabrika pasūtījumus nepieņem līdz š.g. novembrim. Pyranha rinda ir 8 nedēļu garumā un palielinās (tomēr viņiem ir noliktavas laivu atlikumi un kosmētiskā nekondīcija, kurai ir pieeja un kuras inventarizāciju varam uzzināt – ja ir interese, rakstiet).

Šī iemesla dēļ, ar šodienu mēs izņēmām no piedāvājuma visu Dagger produkciju. Karalis ir miris, lai dzīvo karalis!

Vietējā ražojuma kajaki un kanoe šobrīd ir pasūtāmi, bet ir jau redzamas materiāla pieejamības problēmas un ar to saistītais cenu pieaugums. Pieņemu, ka lockdauņiem turpinoties, nomirs arī šī daļa, īpaši tā, kura atkarīga no tehnoloģiski augstvērtīgākiem materiāliem un tehnoloģijām.

Elpojiet dziļi!

Leave a Reply

en_USEnglish