Skip to content

Jauna web lapa

Ar š.g. 1.aprīli startē CAMPO jaunā mājas lapa, kas ietver tehnoloģiski modernizētu inventāra veikalu un jaunas sadaļas, kas pakāpeniski (šobrīd atsevišķas lapas ir darba procesā) nodrošinās plašāku informāciju arī par mūsu biznesa blakus līnijām.

Ar nelieliem uzlabojumiem pieejama laivu nomas sistēma ar būtībā iepriekšējo funkcionalitāti un informācijas apjomu, bet, pēc ilga pārdomu brīža, aizmirstībai tiek atstāta bijusī “KLUBA” lapa, kuras vietā nāk šī “emuāru” sadaļa, bet vecais, 20 gadus krātais, saturs kā arhīva resurss pagaidām ir pieejams šajā saitē.

Laipni lūgti neklātienē un klātienē – pie ūdeņiem!

2 thoughts on “Jauna web lapa”

  1. Labdien,
    vairs nav pieejami Laivošanas maršruti, tā bija lieliska informācija. Arī norādītais links klubs.laivas.lv/temas/ neiet.
    Ir plāns to atgriezt? Pašlaik ir aktīvā laivošana sezona…

    1. Ar nomas lapu rudenī notika avārija. It kā kiberuzbrukums, it kā kāds izdzēsa, it kā pat zināms kurš –
      pēdas atstāj visi. Bet, ko tas dod? Tās lapas vairs nav. Varbūt uz labu, tai lapai bija 23 gadi, nepieciešams remonts! Saturs (apraksti, bildes, …) bez nomas funkcionalitātes ir puslīdz saglābts, bet vienā čupā. Uz šo sezonu apjoma dēļ nepaspējām uzcelt. Tā ka plāns ir, bet plāniem jāgaida nākamā sezona. Noma darbojas, pieprasījumi sūtāmi uz e-pastu [email protected] vai e-pasta gmail variantu.

Leave a Reply

en_USEnglish